Viering 16-10-2022

Perceptie en in de wildernis. De viering wordt geleid door Jurjen de Bruijne en de muziekale begeleiding is van Chris, Trinet en Tina. Iets wat jullie misschien ook wel hebben gezien of gehoord. Ongeveer anderhalve week geleden was het een beetje het nieuws. Het rapport van Remkes werd gepresenteerd, we hebben met een stikstof crises te maken, allemaal gedoe, allemaal problemen. Het rapport werd gepresenteerd, iedereen is gespannen. De boeren aan de ene kant en de natuurorganisaties aan de andere kant. En als het rapport word gepresenteerd vindt iedereen het fantastische en er wordt gezegd “top gedaan Remkes”. Wat heel gek is wand het rapport verteld nogal wat dingen waar beide partijen nog al boos over kunne worden en toch vond iedereen het een prachtig rapport. Wat daar gebeurt is een kwestie van perceptie, mensen maken het zelfde mee maar kunnen daarbij verschillende dingen denken.

Related Posts